Farmanews.com

Notas de Prensa  

Beques i premis. 21 de mayo de 2014

La Fundació Víctor Grífols destina 33.000 euros a l´estudi i divulgació de la bioètica

El 31 de maig finalitza el termini d´entrega de treballs per optar a la XVI Convocatòria de Premis i Beques sobre Bioètica

Barcelona, 21 de maig de 2014./ La Fundació Víctor Grífols i Lucas ha convocat la XVI edició dels premis i beques destinats a l’estudi i divulgació de la Bioètica. Al 2014 la Fundació atorgarà sis beques d’investigació, un premi a una obra periodística sobre bioètica i tres premis a treballs de recerca de batxillerat. Els projectes, treballs i obres periodístiques que vulguin optar als Premis i Beques 2013-2014 han de presentar-se abans del proper dissabte, 31 de maig.

En l’edició d’enguany s’ha ampliat a sis el nombre de beques d’investigació a concedir, dotades cadascuna d’elles amb 5000€. En la convocatòria hi poden participar, individualment o per equip, projectes d’investigació que es proposin desenvolupar algun tema relacionat amb la Bioètica i la seva aplicació pràctica. Pel que fa al premi a una obra periodística sobre bioètica, la dotació econòmica és de 3000€ i poden presentar-s’hi obres que hagin estat difoses durant l’any en qualsevol mitjà de comunicació.

Seguint amb la ferma aposta de la Fundació Grífols per l’educació, en la XVI convocatòria dels Premis i Beques sobre Bioètica es concediran, per segon any consecutiu, tres premis a treballs de recerca de batxillerat que tractin algun tema relacionat amb aquest camp. Amb l’objectiu d’estimular l’inclusió de la dimensió ètica en la investigació des dels inicis de la carrera professional, es premiarà al treball guanyador amb la matrícula dels dos primers anys de la carrera universitària escollida.

El jurat tindrà en consideració la presentació i definició del tema, la capacitat expositiva i la capacitat argumentativa, com a criteris d’avaluació en l’elecció dels guanyadors dels premis i beques. Així mateix, tindran en compte l’originalitat en les aportacions, l’impacte potencial, la metodologia i la bibliografia dels projectes presentats.

Premi Ètica i Ciència per a centres d’ensenyament:

 

Paral·lelament a la convocatòria dels Premis i Beques sobre Bioètica, la Fundació Grífols ha convocat per primer any el Premi Ètica i Ciència destinat a reconèixer projectes educatius que fomentin la sensibilitat ètica envers qüestions científiques.  Als tres premis, dotats amb 5000€, 2500€ i 1000€, poden optar-hi tots els centres d’ensenyament de Catalunya que imparteixin Educació Primària, ESO, Batxillerat o Formació Professional. El termini de presentació de candidatures per optar al flamant premi finalitza el dia 15 d’octubre. 

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.