Farmanews.com

Notas de Prensa  

Jornades. 01 de abril de 2014

El Centre Esportiu Royal acull unes Jornades informatives d′estratègies per aconseguir els reptes esportius

Comptaran amb la participació del Sr. Toni Bové, fisiterapeuta del F.C. Barcelona
El centre esportiu Royal acollirà, del 17 de març al 23 d’abril, unes jornades informatives sobre Salut Articular i estratègies per assolir els reptes esportius.

Per això, es comptarà amb la presència i participació del fisioterapeuta del F.C. Barcelona, el Sr. Toni Bové, que farà dues ponències, obertes a tota la ciutadania, sobre les eines que poden ajudar a la consecució dels reptes. Donant respostes i solucions als problemes més comuns que sorgeixen de la pràctica esportiva.

Una serà per a Royal Tarraco, el proper 24 de març, a les 19 hores i es farà a l’Espai Multifuncional de Grup Serviesport (c. Arcades, s/n - 977 25 13 71) i l’altra, per a Royal Lleida, el dilluns 7 d’abril, a les 19,30 hores, a la Sala d’Actes de la Secretaria General d’Esports (c. Avinguda del Segre nº 7 - 973.100.133).

Posteriorment, els mateixos tècnics dels centres Royal, seran els encarregats d’informar als usuaris i de dotar-los de mecanismes per evitar possibles lesions. Sempre amb una atenció personalitzada i estudiant el cas de cada persona.

Tot plegat perquè durant els últims anys s’ha detectat que els esportistes són, cada cop, més exigents amb les seves marques i els seus reptes. I és important que d’aquesta rigorositat se’n prengui consciència i sigui tractada degudament per tal de no malmetre la salut física de l’esportista.

Quan la pràctica de l’esport esdevé molt intensa, les articulacions acaben per superar la seva capacitat d’adaptació de manera que es desgasten ràpidament fins al punt que pot obligar a aturar l’activitat esportiva. És per aquest motiu que és important nutrir l’articulació amb mucopolisacàrids que permetin mantindre l’eslasticitat i lubricació del cartílag.

També és conegut que les tendinopaties són una de les lesions més freqüents en persones que practiquen esport, tant a nivell professional com amateur. Per això, Bioibèrica, coorganitzadora d’aquestes jornades, amb el seu compromís amb la salut del esportista, té una gama de productes que ajuden a que les molèsties articulars o de tendons, no impedeixin que l’esportista pugui fer el que més li agrada: FER ESPORT!

Royal Sport Center es preocupa per les persones que s’esforcen en aconseguir els seus reptes esportius i és per això que pren el compromís d’ajudar a l’esport amateur amb aquestes jornades sobre la salut immunològica i articular dels esportistes. Unes jornades que s’organitzen conjuntament amb Bioiberica (ArtroActive, TendoActive i HialSorb) i que tenen el recolzament de Wala, Grup Serviesport, Secretaria General d’Esports, Representació Territorial de Lleida i Physicool.

Més informació i contacte: Gerard Monguió, responsable dels centres Royal. 637546802

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2019, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.