Farmanews.com

Notas de Prensa  

Medicina privada internet. 13 de junio de 2013

Medprivé Healthcare tanca la seva primera ronda de finançament amb 500.000€

  • Medprivé és pionera i líder en la comercialització de medicina privada per Internet
  • Lidera la inversió Luís Martín Cabiedes, de Cabiedes & Partners, que s′incorpora al accionariat de MedPrivé junt amb altres inversors particulars. 

Barcelona, 13 de juny de 2013. Medprivé Healthcare (http://www.medprive.com) va tancar la seva primera ronda de finançament amb 500.000€ el passat 31 de maig, fet que la converteix en la primera comercialitzadora de productes sanitaris per Internet que aconsegueix una inversió privada. Luís Martín Cabiedes, un referent en el món inversor i, especialment en startups relacionades amb Internet, i altres inversors privats han entrat a formar part de l′accionariat de MedPrivé. L′ampliació de capital reforça la solidesa financera de la companyia i el seu accionariat i els permetrà consolidar la seva presència i lideratge a tot el territori espanyol.

Fundada per metges i especialistes en Internet el juliol de 2011 i llançada online el febrer de 2012, Medprivé Healthcare ha viscut un creixement exponencial. "En els 16 mesos transcorreguts des de l′obertura de la plataforma, més de 5.000 clients han adquirit serveis de medicina privada a través de MedPrivé i s′han realitzat més de 1.000 cirurgies", explica Marc Montserrat, CEO i cofundador de l′empresa. Avui, estan presents en 16 de les principals ciutats espanyoles i han tancat el primer trimestre de 2013 amb una facturació de 500.000 €.

A més a més del Marc Montserrat, són cofundadors de l′empresa l′Albert Armengol, business angel de referència en el món d′Internet, cofundador de Doctoralia i guanyador del premi al "millor inversos d′Espanya 2013" dels TNW Spanish Startups Awards, i el Dr. Guillermo de Barnola, responsable de desenvolupament de negoci amb una àmplia experiència en gestió sanitària.

MedPrivé disposa avui del ventall de serveis de medicina privada més ampli del mercat espanyol, entre els que s′inclouen cirurgies i tractaments en el camp de l′oftalmologia, la cirurgia estètica, la reproducció assistida, la cirurgia general, la obesitat, la traumatologia o la odontologia, així com serveis de diagnòstic per la imatge i revisions mèdiques, entre d′altres. Per aconseguir-ho, MedPrivé ha tancat acords amb professionals i centre mèdics de primer nivell en les principals ciutats espanyoles.

Durant l′any 2013 i gràcies a l′ampliació de capital, MedPrivé pretén consolidar la seva presència i lideratge en tota la geografia espanyola i preveu tancar l′any amb una facturació de 2,5 milions d′euros. Després d′aquesta fase de consolidació, el seu objectiu és fer el salt fora d′Espanya i implementar els seus serveis a l′àmbit internacional.

________________________________________________________________________________________


Medprivé Healthcare cierra su primera ronda de financiación con 500.000 € 

 

  • Medprivé es pionera y líder en la comercialización de medicina privada por Internet.
  • Lidera la inversión Luís Martín Cabiedes, de Cabiedes & Partners, que se incorpora en el accionariado de MedPrivé junto con otros inversores particulares.

 

Barcelona, 13 de junio de 2013. MedprivéHealthcare (http://www.medprive.com) cerró su primera ronda de financiación con 500.000 € el pasado 31 de mayo, lo que la convierte en la primera comercializadora de productos sanitarios en Internet en conseguir una inversión privada. Luís Martín Cabiedes, un referente en el mundo inversor y especialmente en startups relacionadas con Internet, y otros inversores privados han entrado a formar parte del accionariado de MedPrivé. La ampliación de capital refuerza la solidez financiera de la compañía y su accionariado y les permitirá consolidar su presencia y liderazgo en todo el territorio español.

Fundada por médicos y especialistas en Internet en julio de 2011 y lanzada online en febrero de 2012, Medprivé Healthcare ha vivido un crecimiento exponencial. "En los 16 meses transcurridos desde la apertura de la plataforma, más de 5.000 clientes han adquirido servicios de medicina privada a través de MedPrivé y se han realizado más de 1.000 cirugías", explica Marc Montserrat, CEO y cofundador de la empresa. Hoy, están presentes en 16 de las principales ciudades españolas y han cerrado el primer trimestre de 2013 con una facturación de 500.000 €.

Además de Marc Montserrat, son cofundadores de la empresa Albert Armengol, business angel de referencia en el mundo de Internet, cofundador de Doctoralia y ganador del premio al "mejor inversor de España 2013" en los TNW Spanish Startups Awards, y el Dr. Guillermo de Barnola, responsable de desarrollo de negocio con amplia experiencia en gestión sanitaria.

MedPrivé dispone hoy del abanico de servicios de medicina privada más amplio del mercado español, entre los que se incluyen cirugías y tratamientos en el campo de la oftalmología, la cirugía estética, la reproducción asistida, la cirugía general, la obesidad, la traumatología o la odontología, así como servicios de diagnóstico por la imagen y chequeos, entre otros. Para ello, Medprivé ha cerrado acuerdos con profesionales y centros médicos de primer nivel en las principales ciudades españolas.

Durante el año 2013 y gracias a la ampliación de capital, Medprivé pretende consolidar su presencia y liderazgo en toda la geografía española y prevé cerrar el año con una facturación de 2,5 millones de euros. Tras esta fase de consolidación, su objetivo es dar el salto fuera de España e implementar sus servicios en el ámbito internacional.

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.