Farmanews.com

Notas de Prensa  

Menopausia. 06 de octubre de 2014

II Fòrum Dona i Menopausa

 • Amb el suport de l´Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria de Drets Civils de l´Ajuntament de Barcelona i coincidint amb el dia mundial de la menopausa, ella y el abanico presenta una nova edició (*) del Fòrum Dona i Menopausa. 
 • El Fòrum reunirà experts del camp de la salut, bellesa, teràpies i imatge. 
 • El Doctor Santiago Dexeus i el Doctor Eduard Estivill seran alguns dels professionals participants.

Barcelona, 6 d’ octubre de 2014. Barcelona acull, els pròxims dies 16, 17 i 18 d’octubre, el ll Fòrum Dona i Menopausa. Durant el seu desenvolupament, es celebraran una sèrie de conferències i tallers gratuïts, on s´ abordaran  diferents problemàtiques al voltant d´ aquest  tema,  i es presentaran  solucions i consells sobre la menopausa, amb la  finalitat de facilitar la vida de la dona. 

De caràcter divulgatiu, el ll Fòrum Dona i Menopausa mostrarà com afrontar la menopausa com una etapa més de la vida i “gens pejorativa”, com afirma el Dr. Santiago Dexeus. 

Temàtiques i novetats 

Algunes de les conferències, de professionals de l´ àmbit de la salut, giraran al voltant de temàtiques clau com ara: 

 • Últims mètodes per recuperar el sòl pèlvic.
 • L’ús de plantes com a mètode curatiu natural.
 • Com solucionar la sequedat vaginal (afecció que pateixen casi 4 milions de dones a Espanya).
 • Nutrició i suplements alimentaris
 • Com controlar els fogots durant el somni (les dones en etapa de menopausa suposen el 30% de la població afectada per insomni).
 • Experts en bellesa i teràpies ens donaran claus per millorar el benestar a través de l´ aromateràpia, solucions per suavitzar els trets facials sense cirurgia, relaxació a través de la respiració, auto massatge i consells per potenciar la nostra imatge. 

D’altra banda, la actriu Assumpta Serna, molt implicada amb ella y el abanico, estarà present a la clausura per parlar-nos  de com va aprendre a conviure amb la menopausa en una edat massa primerenca. Carlos Olalla, reconegut actor, participarà atrevint-se a desmitificar la temuda andropausa i la disfunció erèctil. 

Anteriors Edicions 

(*) Esdeveniments previs al ll Fòrum Dona i Menopausa

 • Salón de la Menopausia Barcelona (2010)
 • l Fórum Mujer y Menopausia Buenos Aires (2012).
 • I Fòrum Dona i Menopausa, Barcelona (2012).
 • Mesa redonda “Menopausia y Andropausia ¿y ahora qué? Madrid (2014). 

* Per conèixer el programa al detall i als conferenciants fes click aquí

 

Sobre l´organització  (www.ellayelabanico.com) 

“ella y el abanico”  va néixer l´any 2010 de la mà de la seva directora,  Montse Roura, amb l’objectiu de contribuir a fer més fàcil el camí en una de les etapes més llargues a la vida de les les dones: la menopausa, de la qual existeix molt desconeixement i es necessari superar els tabús, dubtes i estereotips que l’envolten. 

Des de llavors i amb una comunitat 2.0 de més de 9.000 dones i més de 700.000 visites registrades en el seu portal, és el lloc de referència sobre la menopausa en els països de parla hispana i un lloc de trobada i intercanvi a la Xarxa per a les dones.

_____________________________________________

Día Mundial de la menopausia-18 de Octubre de 2014

II Fòrum Dona i Menopausa

 

 • Con el apoyo del Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya y la Regidoria de Drets Civils del Ayuntamiento de Barcelona y coincidiendo con el día mundial de la menopausia ella y el abanico presenta una nueva edición (*)  del Fòrum Dona i Menopausa.
 • El Fòrum congregará a expertos del campo de la salud, belleza, terapias e imagen.
 • El Doctor Santiago Dexeus y el Doctor Eduardo Estivill serán algunos de los profesionales que participarán en el Fòrum. 

Barcelona, 6 de octubre de 2014. La ciudad condal acoge, los próximos días 16, 17 y 18 de octubre, el ll Fòrum Dona i Menopausa. Durante su desarrollo, se celebrarán una serie de conferencias y talleres gratuitos, donde se abordarán las diferentes problemáticas en torno a este tema y se presentarán soluciones y consejos sobre la menopausia con el fin de facilitar la vida de la mujer. 

De carácter divulgativo, el ll Fòrum Dona i Menopausa mostrará cómo afrontar la menopausia como una etapa más y “nada peyorativa”, como afirma el Dr. Santiago Dexeus.

 

Temáticas y novedades 

Algunas de las conferencias de profesionales del ámbito de la salud girarán en torno a temáticas clave como: 

 • Últimos métodos para recuperar el suelo pélvico.
 • Uso de plantas como método curativo natural.
 • Cómo solventar la sequedad vaginal (afección que sufren cerca de 4 millones de mujeres en España).
 • Nutrición y suplementos alimenticios .
 • Cómo controlar los sofocos durante el sueño (las mujeres en etapa de menopausia suponen el 30% de la población afectada por insomnio).
 • Expertos en belleza y terapias darán claves para mejorar el bienestar a través de la aromaterapia, suavizar los rasgos faciales sin cirugía, relajación a través de la respiración, automasaje y consejos para potenciar la imagen.

Por otro lado, la actriz Assumpta Serna, muy implicada con ella y el abanico, estará presente en la clausura para hablarnos de cómo aprendió a convivir con la menopausia en una edad demasiado temprana. Carlos Olalla, reconocido actor, participará atreviéndose a desmitificar la temida andropausia y la disfunción eréctil

Anteriores Ediciones 

(*) Eventos previos al ll Fòrum Dona i Menopausa

 • Salón de la Menopausia, Barcelona (2010).
 • l Fórum Mujer y Menopausia, Buenos Aires (2012).
 • I Fòrum Dona i Menopausa, Barcelona (2012).
 • Mesa redonda “Menopausia y Andropausia ¿y ahora qué?, Madrid (2014). 

* Para conocer programa al detalle y a los conferenciantes haz click aquí

 

Sobre la organización  (www.ellayelabanico.com)

“ella y el abanico” nació en el año 2010 de la mano de su directora,  Montse Roura, con el objetivo de contribuir a hacer más fácil el camino hacia una de las etapas más largas en la vida de las mujeres: la menopausia, de la que existe mucho desconocimiento y es necesario superar los tabúes, dudas y estereotipos que la rodean.

Desde entonces y con una comunidad 2.0 de más de 9.000 mujeres y mas de  700.000 visitas registradas en su portal, es el lugar de referencia sobre la menopausia en los países de habla hispana y un lugar de encuentro e intercambio en la red para las mujeres.

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.