Convocatorias

  • 27 de enero a las 00:00 hasta 00:00
  • 86

Acte de presentació del calendari contra el càncer protagonitzat per policies locals vestides de núvia

Información del evento
Inicio: 27 de enero a las 00:00
Fin: 27 de enero a las 00:00
Ubicación: Viblia de l’Hotel W de Barcelona

Barcelona, 25 de gener de 2012. La Junta Local de Vilanova i la Geltrú de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc), la Policia Local i l’Ajuntament de la mateixa localitat presentaran el proper divendres 27 de gener a les 20 h a la Viblia de l’Hotel W de Barcelona un calendari solidari a favor de la lluita contra el càncer. El calendari està protagonitzat per policies locals de Vilanova i la Geltrú, vestides de núvia.

 

L’acte serà conduït per la periodista Cristina Nicolás periodista de RTVE i comptarà amb la presència dels representants de:

 

- Sra. Neus Lloveras i Massana, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.

- Sr. Dionís Ginès, inspector cap de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

- Sra. Montse, agent de la Policia Local i afectada per la malaltia

- Sra. Àngels Ayra (aecc)

- Sres. Dolors i/o Eli, agents de la Policia Local

 

 

  


  Activitat:                    Presentació del Calendari Solidari contra el càncer.     Convoca:                    Junta Local de l’aecc de Vilanova i la Geltrú.

                                     Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

                                    Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

    Dia:                            Divendres, 27 de gener de 2012.     Hora:                          20 h.

 

  Lloc:                           Viblia de l’Hotel W de Barcelona.

                                    Plaça Rosa dels Vents, 1 (Hotel W Barcelona)

 

 

 

                                  

El calendari es comercialitzarà a totes les oficines de Caixa Penedès BMN de la comarca del Garraf, a diversos comerços de Sitges i Sant Pere de Ribes i a través d’internet al blog calendarisolidari.blogspot.com.

 

 

Sobre l’aecc

 

L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

 

El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga al de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.

 

L’aecc – Junta Provincial de Barcelona

 

  La Junta Provincial de Barcelona, amb seu social al carrer de Marc Aureli, 14 baixos, gestiona els seus propis programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta Provincial de Barcelona en depenen actualment 128 Juntes Locals distribuïdes a les comarques de: Anoia, Alt Penedès, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

 

 

Entre els serveis i programes més significatius de l’aecc destaquen: l’atenció psicosocial al malalt de càncer i la seva família; els programes de prevenció i les campanyes per promoure la salut; el foment de la recerca oncològica; els programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos per garantir la sostenibilitat dels serveis i programes.

Destacadas

  • Un estudio realizado en Castilla-La Mancha revela que el 40% de los pacientes hospitalizados con riesgo nutricional sufrieron algún tipo de complicación o fallecieron durante su ingreso

    Ariana del Río García

    Un estudio realizado en Castilla-La Mancha revela que el 40% de los pacientes hospitalizados con riesgo nutricional sufrieron algún tipo de complicación o fallecieron durante su ingreso

    Leer más
  • La jornada laboral, cada vez más dimensionada, puede contribuir al déficit de vitamina D

    Olalla Loureiro

    La jornada laboral, cada vez más dimensionada, puede contribuir al déficit de vitamina D

    Leer más
  • La pronta recuperación de las capacidades comunicativas de Ana tras sufrir un ictus gracias a la rehabilitación intensiva de CEN

    Irene Lozano

    La pronta recuperación de las capacidades comunicativas de Ana tras sufrir un ictus gracias a la rehabilitación intensiva de CEN

    Leer más

Newsletter

Suscríbete para conocer las novedades del mundo farmacéutico y sanitario.

¿Qué es?

FarmaNews pone a disposición de los medios y departamentos de comunicación, un canal para publicar notas de prensa y convocatorias del mundo sanitario y farmacéutico.

Contacto

C/ Pau Clarís, 21, local 2
08780, Pallejà, Barcelona