Convocatorias

 • 8 de enero a las 00:00 hasta 00:00
 • 130

Jornada SARquavitae Barcelona: "Models innovadors en l’atenció a les malalties cròniques avançades"

Información del evento
Inicio: 8 de enero a las 00:00
Fin: 8 de enero a las 00:00
Ubicación: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Barcelona, 8 de gener. El dijous 10 de gener, a partir de les 9.30h i fins a les 14h al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Pg. De la Bonanova, 47, Barcelona), tindrà lloc la Jornada SARquavitae "Models innovadors en l’atenció a les malalties cròniques avançades". L’objectiu de la trobada és reflexionar sobre el paper de l’atenció primària i l’atenció especialitzada en l’abordatge del malalt crònic; analitzant la necessària aportació al sistema, d’altres nivells assistencials con els centres residencials.

Els principals representants polítics dels àmbits sanitari i social catalans participaran en la jornada. El Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, serà l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment, acompanyat per la Delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta; el president del Col·legi Oficial de Metges e Barcelona (COMB), Miquel Vilardell; i la Directora General de l’Institut Universitari – UAB Avedis Donabedian, Rosa Suñol. D’altra banda, la cloenda de l’acte anirà a càrrec de la Directora General de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny. El Conseller Delegat - Director General de SARquavitae, Jorge Guarner; i el seu president, Higinio Raventós, acompanyaran les autoritats durant la trobada.

Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Direcció: Pg. De la Bonanova, 47, Barcelona
Data: Dijous, 10 de gener
Hora: De 9.30h a 14h

Destacadas

 • Nutricia impulsa la formación a médicos de familia sobre el deterioro cognitivo leve

  Ariana del Río García

  Nutricia impulsa la formación a médicos de familia sobre el deterioro cognitivo leve

  Leer más
 • Se presenta el primer análisis provisional del estudio PROSPER con mogamulizumab en pacientes con LCCT

  Ariana del Río García

  Se presenta el primer análisis provisional del estudio PROSPER con mogamulizumab en pacientes con LCCT

  Leer más
 • Roche revela su última innovación para la monitorización continua de glucosa (MCG) con capacidades predictivas en el 35º Congreso de la Sociedad Española de Diabetes (SED)

  Verónica SF

  Roche revela su última innovación para la monitorización continua de glucosa (MCG) con capacidades predictivas en el 35º Congreso de la Sociedad Española de Diabetes (SED)

  Leer más

Newsletter

Suscríbete para conocer las novedades del mundo farmacéutico y sanitario.

¿Qué es?

FarmaNews pone a disposición de los medios y departamentos de comunicación, un canal para publicar notas de prensa y convocatorias del mundo sanitario y farmacéutico.

Contacto

C/ Pau Clarís, 21, local 2
08780, Pallejà, Barcelona