Notas de prensa

  • 14 de octubre de 2011
  • 80

Barcelona es SUMA AL ROSA amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama 2011

§  L’aecc presenta la campanya “Suma’t al Rosa”, una crida i un moviment que simbolitza la lluita contra el càncer de mama.

§  “Suma’t al rosa” comptarà amb activitats de gran impacte visual organitzades a la ciutat de Barcelona. En aquestes activitats hi participaran els seus ciutadans, a més de 500 botigues i gran número d’empreses i institucions col·laboradores.

§  1 de cada 8 dones desenvoluparà un càncer de mama. El càncer de mama és el tumor maligne de major incidència entre la població femenina. La mamografia periòdica i els avenços en els tractaments permeten taxes de supervivència del 80%.

 

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta Provincial de Barcelona presentarà el proper DILLUNS 17 d’octubre, a les 12.00 h, la Campanya “Suma’t al rosa” amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama 2011, que es celebrarà el proper dimecres 19 d’octubre. La presentació tindrà lloc a l’Hotel Majestic (Saló Passeig de Gràcia), situat al Passeig de Gràcia, 48 (Barcelona).

Suma’t al rosa” és l’eslògan escollit per a la campanya d’enguany, però alhora és una crida, un moviment que simbolitza la lluita contra el càncer de mama i, sobretot, un punt de vista positiu i solidari per a tota la població.

 

En roda de premsa s’explicarà la situació del càncer de mama, així com la importància i formes de detecció precoç de la malaltia i els darrers avenços mèdics per combatre-la. També s’explicaran les accions de gran impacte visual i participatiu preparades per a la campanya d’enguany.

La Campanya contra el càncer de mama té com a objectius: fomentar el diagnòstic precoç de la malaltia a la població general, proporcionar un missatge d’esperança i  informar dels recursos psicosocials existents a l’aecc per a les dones afectades.

 

L’acte comptarà amb la presència de:

 

-    Dra. Cristina Iniesta, delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona.

-    Àngela Sánchez, directora-gerent de l’aecc Junta de Barcelona.

-    Dr. Ander Urruticoechea, cap de la Unitat d’Atenció Interdisciplinar del càncer de mama. Institut Català d’Oncologia.

-     Sra. Lourdes Esquerdo, testimoni.

 

 

Activitat:        Presentació Campanya contra el càncer de mama - Suma’t al rosa.  
Convoca:        Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) Junta de Barcelona.  
Dia i hora:      Dilluns, 17 d’octubre de 2011, a les 12 h. 
Lloc:               Hotel Majestic (Saló Passeig de Gràcia). Passeig de Gràcia, 48 – Barcelona.

Destacadas

  • Alfasigma y ASENBAR se unen para mejorar la calidad de vida de pacientes con esófago de Barrett

    Vanesa Vicente

    Alfasigma y ASENBAR se unen para mejorar la calidad de vida de pacientes con esófago de Barrett

    Leer más
  • Entre el 11% y el 27% de los adolescentes en España presentan conductas de riesgo para desarrollar un TCA

    Ariana del Río García

    Entre el 11% y el 27% de los adolescentes en España presentan conductas de riesgo para desarrollar un TCA

    Leer más
  • El encuentro internacional CTCL Forum conecta a especialistas en linfomas cutáneos para compartir las últimas novedades en su abordaje

    Alba Martín

    El encuentro internacional CTCL Forum conecta a especialistas en linfomas cutáneos para compartir las últimas novedades en su abordaje

    Leer más

Newsletter

Suscríbete para conocer las novedades del mundo farmacéutico y sanitario.

¿Qué es?

FarmaNews pone a disposición de los medios y departamentos de comunicación, un canal para publicar notas de prensa y convocatorias del mundo sanitario y farmacéutico.

Contacto

C/ Pau Clarís, 21, local 2
08780, Pallejà, Barcelona